Alla inlägg den 17 maj 2013

Av Linn Larsson - 17 maj 2013 21:27

Jag älskar sommarvärmen som brett ut sig över hela Sverige. Men det är värre för hundarna, de flämtar och söker skugga.

Vi började dagen med intervallträning i skogen. Det var jätte skönt och Bobo var verkligen duktig. Till en början sprang han lite överallt och en gång mitt framför benen på mig så jag trillade. Sen höll han sig bredvid mig nästan hela springturen.
Vi fick inga möten i skogen tyvärr.

Jag hann jobba undan lite på fm för att sen frisera Bobo lite. Han får väldigt lätt tovor bakom öronen så jag tog fram trimmen, han var alldeles stilla hela tiden. Jag blev riktigt imponerad!
Han tyckte den var lite konstig men slappna snabbt av. Jag trimmade också bort pälsen som han kissar på. Det blev en brasiliansk trimning ;)

Vi har varit ute mycket under dagen och kom precis in nu vid halv nio. Hudarna har varit med och suttit i löplina när vi lekt och bara varit ute på tomten.
Många barn och vuxna har kommit förbi och det har gått hur bra som helst. Han hoppade upp lite grann på en tjej, men hon tog själv ner honom och klappade honom när han hade tassarna på marken.
Barnen bryr han sig knappt om.

Jag la en spårruta för att lära honom att fotsteg=korv och det gillade han. Bobo är inte världens snabbaste och mest ivriga, han gör det i sitt tempo men jobbade på bra hela tiden.
Vi jobbade vidare lite på trixen sitta fint och slalom mellan benen. Han var trött av värmen så det gick rätt segt.

Ännu en underbar dag är avklarad!
Avslutar med ett tänkvärt citat av Maya Angelou
"I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel"

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards